Élet-Stílus

Stílusos, kényelmes és technológiája egyedülálló a világon – megérkezett a Freebuds 3, a Huawei mesterhármasa

A Huawei legújabb fejlesztéseinek hála, többé nem kell kompromisszumot kötnünk, ha fülhallgatóval telefonálunk. Elfelejthetjük a háttérzajt, a kényelmetlen headsetek összekuszálódott zsinórjait vagy a szélzaj okozta bosszantó interferenciát.

Az információs és telekommunikációs technológiák területén több mint 30 éves szakmai tapasztalattal rendelkező Huawei piacra dobta legújabb innovációját, azt a vezetéknélküli sztereó fülhallgatót, amelyet minden tekintetben a kényelem jellemez.

Egy-egy fontos hívás során már nem kell azonnal valami csendes zugba vonulnunk, ha zavartalan beszélgetésre vágyunk, hiszen az A1 intelligens lapkakészletnek köszönhetően az aktív zajszűrés és a vezető audioprocesszor valós időben optimalizálják és szüntetik meg a háttérzajt. A Freebuds 3 ugyanakkor nem csupán csak a háttérzaj megszüntetésében jeleskedik a hívások során, de egyidejűleg arra is képes, hogy fokozza a beszéd hangerejét.

A zavartalanabb, hangosabb, és érthetőbb beszélgetéseket a beépített csonthang érzékelőnek köszönhetjük. A Huawei okoseszköze a csontok rezgésein keresztül jobban felveszi a hangot, ezáltal amellett, hogy érthetőbbé válik a társalgás, a környezeti zajok is csökkennek. Hívásaink közben így tényleg úgy érezhetjük, mintha szemtől szemben állnánk a beszélgetőpartnerünkkel.

A Huawei új fülhallgatója nem csak a telefonálást teszi kényelmesebbé, de a zenehallgatás is valóságos élménnyé válik vele.  A Freebuds 3 kiváló pontosságú és nagy érzékenységű 14 mm-es dinamikus meghajtóját gondosan hangolták, úgy, hogy minden hang eredeti minőségében szólhasson. Az összetett basszuscső hangosabb, erősebb és tisztább mélységekben szól,  általa a felhasználó valóban egy stúdióban érezheti magát.

Az új Huawei Freebuds 3 ugyanakkor nem csupán füleket kényeztető élményt, de szemet gyönyörködtető látványt is nyújt. A fekete és fehér színben is elérhető kerek töltőtok szép dizájnja mellett rendkívül kompakt, ezért kényelmesen elfér a tenyérben vagy akár a zsebben is. Ergonómikusan lekerekített Open-fit kialakításuknak köszönhetően a fülhallgatók teljesen belesimulnak a fülünkbe, így kényelmes és stabil viselést tesznek lehetővé.

A kényelem a használat során is igazán fontos! Jó hír, hogy a Freebuds 3 itt sem köt kompromisszumot, a használata legalább olyan minimális erőfesszítést és maximális kényelmet ígér, mint a viselése. Csak egy dupla koppintás a jobb oldali fülhallgatóra és máris élvezhetjük a kedvenc dalunkat. Nem kell gombokat nyomogatni, hogy bekapcsoljuk, így hihetetlenül praktikus. Persze gyakran előfordul, hogy éppen zenehallgatás közben csörren meg a telefonunk. Bátran felvehetjük, mert nem maradunk le semmiről, éppen onnan folytathatjuk a kedvenc zeneszámunk meghallgatását, ahol abbahagytuk! Amint kivesszük a fülünkből a Freebuds 3 fülhallgatót, a lejátszás szünetel!

A bal oldali fülhallgató is dupla koppintásra működik, de ez az oldal a már korábban említett az aktív zajszűrésért felel. Szóval ha balra koppintunk kettőt, metrón, buszon, forgalmas utcán vagy akár szórakozóhelyen is élvezhetjük a baráti beszélgetéseket, mert nemcsak mi, de a másik fél is érteni fogja a szavunkat. Ha a jobb – bal fülhallgató funkciók leosztása nem lenne kényelmes, a koppintás vezérlését akár személyre is lehet szabni, ami az AI Life alkalmazáson keresztül érhető el.

A Freebuds 3 háttérzaj, a kényelmetlen headsetek összekuszálódott zsinórjait és a szélzaj okozta bosszantó interferenciák nélkül egy töltéssel  akár 20 órányi zenehallgatást is lehetővé tesz, emiatt a legnagyobb zenerajongóknak is bátran ajánlott a maximálisan hosszú, kristálytiszta hangok kiélvezéséhez!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik