Élet-Stílus

Pornócsillag lett a tinisztárból: „Nem akartam Disney-mami lenni”

Maitland Ward 42 évesen befutott a felnőttfilmes szakmában.

Októberben megírtuk, hogy a Gazdagok és szépek című szitkomból és A kis gézengúz tinisorozatból is ismert Maitland Ward 42 évesen éleset váltott karrierjében: pornókarrierbe kezdett.

A pornószakmára nyergelt át a tinisorozatok szereplője
Maitland Ward szitkomokban játszott, most teljesen más oldalát mutatja meg.

Már akkor megszólalt a furcsa pályamódosításról, azt mondta, régóta kacérkodott már a dologgal, csak nem volt elég önbizalma, hogy belevágjon (és amúgy is leszarja, hogy ki mit gondol erről az egészről). Most, hogy egy ideje már elmerült az új szakmájában, különösen érdekesek a mondatok, amiket a Daily Beastnek nyilatkozott a karrierváltásról.

Azt mondja, a menedzsere korábban arról is lebeszélte, hogy merészebb képeket tegyen ki magáról: azt mondta Wardnak, egyetlen szerepre sem hívják majd, ha szexi képeket posztol,merthogy harminc, harmincöt felett már nem bevállalós képeket kell kirakni, hanem Disney-sorozatokban az anyukák szerepére jelentkezni.

De én nem akartam Disney-mami lenni.

Az új szakmájáról azt mondja, sokkal könnyebb, mint amire számított, és sokkal jobban élvezi is, mint ahogy előtte gondolta.

Jó vagyok benne. Természetesnek érzem ezt a munkát.

A 42 éves Ward még csak öt hónapja van a felnőttfilmes szakmában, de máris két kategóriában (a legjobb háromszereplős jelenet, legjobb mellékszereplő) is jelölést kapott a pornó Oscar-díjának számító AVN Awardson. Az Instagramon rövid idő alatt 1 millió követőre tett szert.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Maitland Ward Baxter (@maitlandward) által megosztott bejegyzés, Dec 1., 2019, időpont: 10:00 (PST időzóna szerint)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik