Élet-Stílus

Szex közben szétzúztak egy vécéfülkét küldetésen lévő brit rendőrök

Kissé túlságosan hevesen estek egymásnak.

Két brit rendőr olyan hevesen szexelt egy mosódban, amikor egy nemzetközi küldetésen voltak, hogy teljesen összetörték az egyik vécéfülkét – derült ki egy szerdán tartott rendőrségi fegyelemi meghallgatáson. A Sun című brit bulvárlap beszámolója szerint az eset a Brit Virgin-szigeteken történt, még 2017-ben.

A cikk szerint a két meg nem nevezett rendőr a 2017-es Maria hurrikán pusztítása után érkezett a csendes-óceáni szigetre, hogy segítsenek a katasztrófa utáni mentésben és helyreállításban. Az ötös erősségű Maria a valaha feljegyzett legrosszabb természeti katasztrófa volt a területen.

Az esetről a brit kontingens parancsnoka, Derbishire megye egykori parancsnoka, Graham McLaughlin számolt be. A rendőrkapitányság épületében tartott meghallgatáson a volt rendőrkapitány kijelentette, hogy a két érintett rendőr ellen vizsgálatot indítottak a rombolással járó szex miatt, de mindketten megúszták büntetés nélkül az esetet.

A meghallgatást egyébkén McLaughlin ellen tartották, mert fenyegető üzenetet küldött egyik kollégájának a virgin-szigeteki küldetés alatt. McLaughlin arra akarta rávenni a rendőrnőt, hogy egy őt támogató nyilatkozatot tegyen a számára, egy fegyelmi ügyben.

A rendőrkapitány – másnak adva ki magát – azzal próbálta megijeszteni a nőt, hogy akkori barátjának elmondja, hogy megcsalta, és részletekbe menően részletezi majd párjának, hogyan szexelt a csak „Z”-ként említett férfival. A nő azonban jelentette az esetet, ami után McLaughlin őrizetbe vették.

A férfi „boszorkányüldözésként” jellemezte az ellene indított eljárást, amit szerinte „személyes bosszúból” indítottak ellene. Mint elmondta, tud több olyan esetről, amikor súlyos fegyelemsértést elkövető rendőrök megúszták büntetés nélkül, és a vécézúzó szex egyike volt a példáknak, amiket felhozott.

A fegyelmi bizottság végül megállapította, hogy McLaughlin súlyosan megsértette a szabályokat, és közölték, ha nem vonult volna nyugdíjba, akkor most elbocsájtanák a rendőrségtől. Rendőrségi nyugdíjához azonban nem nyúltak hozzá.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik