Élet-Stílus

A farpofái közül lőtt ki egy tűzijáték-rakétát, az eredmény fájdalmasra sikerült

A skót férfi tettéről videó is készült.

„Idióta.” Ezt a nem túl hízelgő, de valamennyire azért érthető jelzőt alkalmazta a brit bulvársajtó arra a skót férfira, akit egy kertben videóztak le, ahogy a farpofái közül lő ki egy tűzijáték-rakétát. A felvételt a Twitteren tették közzé, ahol gyorsan terjedni is kezdett a nem kicsit félresikerült, viccesnek gondolt mutatvány.

A videón látni, ahogy a rakétát tartó pálcát a férfi a farpofái közé szorítja, majd egyik barátja meggyújtja a gyújtózsinórt. Már az elejétől fogva látni lehet, hogy ennek nem lesz jó vége, amikor már a gyújtózsinór lángja elkezdik égetni a férfi hátát. Aztán a rakétából méteres szikrák csapnak fel, de a rakéta ahelyett, hogy felszállna, csak égetni kezdi a férfi pucér fenekét.

Ekkor kétségbeesetten próbál szabadulni a tűzijátéktól, előreszalad, miközben a kezeivel próbálja leszedni magáról a veszélyes játékot, mielőtt az közvetlenül a hátába robbanna bele. Ez az utolsó pillanatban sikerült is neki, és a raksi végül a földön robbant fel.

A brit bulvárlapoknak nem sikerült kideríteni, hogy ki volt a férfi. A videót egy svéd felhasználó tette közzé, akik a beszámolók szerint nem ismeri személyesen a fenék tulajdonosát. Azt sem tudni, hogy a férfi milyen sérüléseket szenvedett.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik