Élet-Stílus

Egy éve ilyenkor: Csepelről a karibi Szexszigetre

Mint minden héten, ezúttal is kiválasztottunk öt cikket azok közül, amelyek a legjobban érdekelték olvasóinkat egy évvel ezelőtt. Az eheti merítésben Csepelről a karibi Szexszigetig utazunk.

Az a cél, hogy féljenek – mondták el kollégáinknak a biztonsági szolgálat emberei, akik a csepeli önkormányzat megbízására hivatkozva vegzálták az otthontalanokat.

Akik a Vajdaságban akarnak falusi házat venni, azok 3,3 millió forintnak megfelelő ingyenpénzt kapnak, mégpedig a magyar kormány állja a cechet – derült ki egy pályázati felhívásból egy héttel az után, hogy ugyanaz a kormány két nap alatt kinyírta a lakástakarék-pénztárakat.

Szalkai Adrienn egy kedves 20 éves kislány, aki 11 éve kézilabdázott, amikor olyan súlyos sérüléseket szenvedett egy brutális meccsen, hogy úgy döntött, végleg abbahagyja.

Ha tavaly még két évünk volt a Föld megmentésére, akkor mostanra már csak egy maradt, és túl sok minden nem történt azóta.

Ryan, a 33 éves fogász többek között elárulta, hogy már azon a hajón ágyba bújt két nővel, amelyik a buli helyszínére vitte.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik