Élet-Stílus

Meztelenre vetkőztek az ausztrál állatorvostan-hallgatók

Jótékonysági naptár készült.

Nemes cél vezérelte azokat az ausztrál egyetemistákat, akik levetkőztek egy fotósorozat kedvéért.

Sydney állatorvosi egyetemének 30 harmad- és negyedéves hallgatója vett részt abban a fotózásban, amelynek legjobb képei belekerülnek az intézmény 2020-as meztelen naptárába. A jótékonysági kezdeményezéssel a Black Dog Institute nevű, mentális betegségek megelőzésével és kezelésével foglalkozó szervezetet kívánják támogatni.

Az egyik szervező, a 23 éves Lucy Fuchter elmondta: azon kívül, hogy minden ötödik ember élete során küzd valamilyen mentális betegséggel, különösen érinti ez a probléma az állatorvosokat –

a szakmában dolgozók körében az öngyilkosságok aránya az országos átlag négyszerese. A helyi statisztikák szerint 12 hetente véget vet életének egy állatorvos.

Fuchter szerint sok diáktársa először tartott a fotózáson való részvételtől, de a fotózás végére már mindenki lelkes volt.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Camden Farms Student Society (@camdenfarmsstudentsociety) által megosztott bejegyzés, Okt 4., 2018, időpont: 4:59 (PDT időzóna szerint)

Az állatorvosi egyetemen a pucér fotós jótékonysági naptár egyébként régi tradíció: több mint tíz éve adnak ki hasonló képgyűjteményeket, a hallgatók eddig több mint 100 ezer ausztrál dollárt (20,2 millió forint) gyűjtöttek össze nemes célokra.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Camden Farms Student Society (@camdenfarmsstudentsociety) által megosztott bejegyzés, Szept 18., 2018, időpont: 6:16 (PDT időzóna szerint)

Az új naptárt a kezdeményezés weboldalán lehet megvásárolni, 25 dolláros (5000 forint) áron.

Figyelem!

Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik