Élet-Stílus

Pornónézés közben halt meg egy turista egy olasz szexshopban

A 60 éves brit férfi kerékpártúrán volt, amikor betért az üzletbe.

Az olasz rendőrség nyomozást indított egy 60 éves brit turista halála miatt, aki egy velencei szexshopban vesztette életét előző hét pénteken, miközben egy pornófilmet nézett – írta a Sun. A brit bulvárlap információ szerint a meg nem nevezett férfi egyedül kirándult, amikor kerékpárját letámasztotta az üzlet előtt, és betért, hogy egy kicsit szórakozzon.

A szexshop tulajdonosa, Franco Garoni a lapnak elmondta, hogy korábban még soha nem látta a Margherában található üzletbe betért turistát, aki azért ment be, hogy megnézzen pornót nézzen. A tulaj odavezette az egyik fülkéhez, és a férfi 5 eurót fizetett, hogy 15 percig ott lehessen.

A személyzet nagyjából fél órával később törte rá az ajtót, miután nem jött elő a fülkéből. Garoni elmondása szerint a férfi eszméletlenül feküdt a padlón. Azonnal mentőt hívtak, de már nem tudták megmenteni az életét, és a helyszínen halottá nyilvánították.

Azt egyelőre nem lehet tudni, hogy mi okozta a halálát. A bolt tulajdonosa a Sunnak elmondta, utólag visszagondolva már feltűnt neki, hogy „kissé fáradtnak tűnt”, amikor megjelent a boltnál.

A Sunnak egy helyi rendőrségi szóvivő csak annyit mondott, hogy vizsgálják egy brit kerékpáros halálának körülményeit, aki egy helyi üzletben vesztette éltét.

A kiemelt képen a bolt, ahol a turista meghalt. Fotó: Google Street View

Ajánlott videó

Olvasói sztorik