Élet-Stílus

Iszlám-kompatibilis szexshop nyílik Mekkában

muszlim pár (muszlim pár)
muszlim pár (muszlim pár)

Mert a Korán is arra szólítja fel a híveket, hogy szaporodjanak és sokasodjanak.

Szexshop nyílik a szaúd-arábiai Mekkában, a muszlimok első számú zarándokhelyén, ott, ahol a nők nem vezethetnek autót és nem fedhetik fel az arcukat – írja az Independent.

Az amszterdami székhelyű El Asira márkának nem ez lesz az első boltja – Hollandiában már működőképesnek bizonyult a szigorú muszlim előírásoknak megfelelő szexshop üzleti modellje, ahol guminőt és vibrátort nem árulnak, ellenben különböző olajokat, az érzéki élményt fokozó szereket annál többet.

A hír nem is annyira meglepő, az iszlám vallás nem olyan prűd, mint hinnénk – figyelmeztet a brit lap, mely szerint Mohamed próféta egyik tanításában kifejezetten elítélendőnek nevezi, ha egy férfi úgy közösül, hogy saját vágyai előbb kielégülnek, minthogy felesége kielégülést nyerne, sőt, még az is belefér a vallásba, hogy egy nőnek joga van elválni férjétől, ha az nem tudja őt kielégíteni.

Szaúd-Arábiában mindazonáltal nem ennyire egyértelmű a nők egyenjogúsága, a világ 136 országa közt 127. helyen áll a nők szabadságának kérdésében.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik