Élet-Stílus

Csak a szex és a fiatal pasik miatt tinderezik a 83 éves nagymama

Kizárólag rövid távú kapcsolatokat keres a New York-i nyugdíjas.

Mivel egyre több nyugdíjas használ internetet és okoseszközöket, egyáltalán nem meglepő, hogy a Tinderen és más párkereső alkalmazásokon is mind több 70, sőt 80 év feletti felhasználó tűnik fel.

Mint például a 83 éves Hattie Retroage, akiről alább szó lesz. De ha bárki azt gondolná, hogy a New York-i nagymama vele egykorú férfiakat keres, hogy közösen sétálgassanak és nosztalgiázzanak, nagyon tévedne:

ő kizárólag jóval fiatalabb pasik társaságát keresi – szexuális kalandokra.

Hattie 25 éven át boldog házasságban élt, kapcsolatukban fontos szerepet játszottak a testi élvezetek. A nagymama hasonló örömökre vágyott, amikor 83 évesen elkezdett tinderezni. A Barcroftnak adott interjújában elmondta:

nyolc hónap alatt mintegy ötven fiatal férfival randizott. A legfiatalabb partnere 19 esztendős volt, jelenleg egy 33 éves – azaz nála pontosan 50 évvel fiatalabb – férfival, Shaunnal találkozgat. Nem hosszú távú kapcsolatokat keres.

Hattie Retroage szerint nem sértő, ha ragadozónak titulálják, ám a megnevezés téves, már csak azért is, mert nem ő veti ki a hálóját a fiatalabb pasikra, hanem minden esetben azok érdeklődnek iránta.

Közzétette: Hattie – 2018. október 6., szombat

Ajánlott videó

Olvasói sztorik