Élet-Stílus

Ő a Tinder legtöbbször jobbra húzott pasija és most elárulja, hogyan meccselj többet

Merthogy szakérőtnek számít a témában.

Stefn-Pierre Tomlin igazi szakértőnek számít, ha a Tinderről van szó – írja a brit Mirror. Tomlin ugyanis nem más, mint a legtöbbet jobbra húzott férfi a társkeresőn, vagyis vele randiznának a legtöbben. A Tinder manapság egyébként legalább annyira népszerű, mint a fénykorában, sokan próbálnak ezen a módon párt találni maguknak.

Csakhogy a párkeresés annyira nem egyszerű dolog.

Tomlin ezért tanácsokat is ad, na persze nem olyanokat, hogy hogyan nézzenek úgy ki a férfiak, mint ő, hanem magáról a tinderezésről ad intelmeket.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by – (@itsstefan) on Jul 26, 2019 at 10:58am PDT

Mikor húzzak és hova?

Tomlin szerint a tökéletes pillanat a Tinderezésre, illetve magához a jobbra húzáshoz, a vasárnap délután 2 óra. Szerinte ilyenkor a legtöbben másnaposak, nem érzik túl jól magukat, ezért sokan felnéznek a Tinderre nézelődni. Állítása szerint pláne így van ez télen, amikor tényleg mindenki a lakásban van és a telefonja előtt ül.

A logika egyszerű: minél többen vannak fent, annál nagyobb az esélye, hogy meccseljünk valakivel.

Tomlin még azt is hozzátette, hogy vasárnap az emberek általában már a következő hetüket tervezik, épp ezért egy randit lefixálni is ezen a napon a legjobb választás.

És a fotók?

Az egyik legfontosabb a megfelelő fotó kiválasztása. Tomlin elmondása alapján a bemutatkozó képünknek egy világos hátterű, tiszta, jó minőségű fotónak kell lennie, hogy szó szerint kitűnjünk a tömegből.

A modellként dolgozó férfi szerint ha ezeket a szabályokat betartjuk, akkor sokkal több meccsünk lesz már belátható időn belül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik