Élet-Stílus

Húsz évet kapott az arizonai tanárnő, aki lefeküdt kamaszkorú tanítványával

Húsz év börtönbüntetésre ítélte egy arizonai bíróság Brittany Zamorát, a 28 éves tanárnőt, aki szexuális viszonyt folytatott egyik 13 éves diákjával – írja a New York Post.

Jó, és igaz ember vagyok, aki elkövetett egy hibát, amit mélyen megbánt. Egész életemben tiszteltem a törvényt, és próbáltam minden egyes pontját betartani. Semmilyen formában nem jelentek fenyegetést a társadalomra

– mondta a bíróságon a fiatal nő. Bocsánatot kért a tetteiért az áldozattól, a fiú családtagjaitól, és arról győzködte a bíróságot, hogy ami történt, egyáltalán nem jellemző rá. Azt mondta, a börtönben új diplomát akar szerezni, hogy új életet kezdhessen, ha majd kiszabadul.

Fotó: Facebook

Zamorát 2018 tavaszán tartóztatták le, miután az áldozata szülei megtalálták a fiuk telefonján a neki írt üzeneteket, és feljelentést tettek. A fiatal tanárnő férje könyörgött a szülőknek, hogy ne keverjék bele a rendőrséget az ügybe. Az mondta, tudja, hogy a felesége nagy hibát követett el, de csak azért, mert annyira szereti a gyerekeket.

Mint korábban írtuk, a tanárnő háromszor lépett szexuális kapcsolatba a diákjával 2018. február 1. és március 8. között, egy alkalommal egy autóban. A viszonyuk egy osztálytermi közös beszélgetéssel indult. Zamora flörtölni akart a fiúval, majd meztelen és fehérneműs képeket küldött neki. Egy üzenetben azt írta:

Ha otthagyhatnám a munkámat, egész nap veled szexelnék.

Amikor az áldozat tanúvallomást tett a bíróságon, azt mondta, nem is emlékszik rá, hogyan jutottak el az ártatlan üzenetváltásoktól a szexig.

Az üzenetváltás szokványosan indult. Zamora olyanokat írt a fiúnak, hogy mennyire cuki és sajnálja, hogy a srác nem tudott tanítás után kicsit bent maradni az iskolában. A fiú készségesen azt válaszolta, hogy igen, biztosan jó lenne kicsit együtt lógni. Az üzenetek aztán lassan egyre intimebbé váltak. A tanárnő egyre többet mutató képeket küldött magáról a fiúnak, a szövegeiben pedig egyre nyíltabb szexuális utalásokat tett.

Zamora egyszer orálisan kielégítette a fiút az osztályteremben, majd egyszer az autójában. Máskor a nő az éjszaka közepén a fiú nagyszüleinek házához hajtott, és rávette a diákot, hogy szökjön ki hozzá. Egy másik alkalommal a nő rávette az áldozat 11 éves barátját, hogy álljon őrt az iskolában, míg ők kettesben maradnak az osztályteremben.

Az áldozat szülei beperelték a fiuk iskoláját fenntartó tankerületet, mert szerintük, ha az iskolaigazgató időben lépett volna az ügyben, a legrosszabb elkerülhető lett volna. Két és fél millió dollár kártérítést követelnek.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik