Élet-Stílus

Két és fél millió dollárra perelik a szülők az iskolát, ahol szexuális viszonyba kezdett egy tanárnő a 13 éves fiukkal

Kiskorú ellen elkövetett szexuális bűncselekmények miatt, márciusban tartóztatták le a 27 éves Britanny Zamorát, Arizonában. A férjezett nő egy általános iskolában tanított, ahol szexuális viszonyt kezdeményezett az egyik 13 éves diákjával. A fiú szülei két és félmillió dolláros kártérítésre perelik a fiuk iskoláját fenntartó tankerületet, mert szerintük, ha az iskolaigazgató időben lépett volna az ügyben, a legrosszabb elkerülhető lett volna – írja a Daily Mail.

Zamora az első évét töltötte az iskolában a botrány kirobbanásakor. Február elején több diák tett panaszt az igazgatónál, hogy a tanárnő látványosan kivételezik az egyik osztálytársukkal. Az igazgató ekkor elbeszélgetett a nővel, de úgy döntött, további intézkedésre nincs szükség. A szülők szerint ezzel óriási hibát követett el, mert ha kicsit jobban megvizsgálja az ügyet, megakadályozhatta volna, hogy Zamora fizikailag is molesztálja a fiút.

Britanny Zamora (fotó: Facebook)

A tanárnő ugyanis csak február közepén lépett a tettek mezejére. A márciusi letartóztatásáig tartó néhány hétben azonban többször is lefeküdt a 13 éves fiúval, illetve orális szexben részesítette a tanteremben, illetve az autójában. Közben több üzenetben küldött magáról meztelen fotókat a fiúnak, és olyasmiket írt, hogy

Minden nap akarlak, időkorlátok nélkül. Ha megtehetném, azonnal otthagynám a munkámat, hogy egész nap veled dughassak.

A fiú szülei használtak egy telefonos, gyermekőr applikációt, ami riasztást küldött nekik a gyanús üzenetekről. A szülők azonnal feljelentést tettek, Zamorát letartóztatták. Nem sokkal később egy másik diák is előállt, aki azt vallotta, a fiatal tanárnő őt is megpróbálta elcsábítani, illetve azt, hogy látta a fiút és Zamorát szexelni a tanteremben.

A tanárnő férje, Daniel Zamora próbálta meggyőzni a tizenhárom éves fiú szüleit, hogy ne tegyenek feljelentést, de nem járt sikerrel. A tanárnő és a férje 16 éves koruk óta ismerik egymást, és 2015-ben házasodtak össze, gyermekük nincs.

Az előzetes letartóztatásban lévő Zamora az első bírósági meghallgatásán ártatlannak vallotta magát, az ügy tárgyalása novemberben kezdődik.

(Kiemelt fotó: Maricopa County Sheriff)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik