Élet-Stílus

Tehénnek öltözött, és meggyászolta az előrecsomagolt húsokat a szupermarketben

Aztán úgy tett, mintha meghalt volna.

Egy vegán tüntető igencsak furcsa módját választotta a tiltakozásnak – vette észre a Daily Mail. Egy Facebookra feltöltött videóban, ami azzal a címmel jelent meg, hogy „Üdvözlet a halálsoron”, egy tehénnek öltözött nő odamegy az előrecsomagolt hústermékek hűtőpultjához, térdre ereszkedik, és elkezdi „gyászolni” a kolbászokat.

A szupermarket munkatársai nem igazán törődnek a nővel, tovább töltik a hűtőpultot nem messze tőle. A videó ekkor megszakad, majd úgy folytatódik, hogy a nő már a földön fekszik, a kezében pedig egy lapot tart, amin egy állatkínzásról, az állatok kihasználásáról szóló, nagyhatású dokumentumfilmre, a 2018-as Dominionre hívja fel a figyelmet, ami elérhető már a YouTube-on is (figyelem, egyesek számára felkavaró felvételek vannak benne!).

A nőt ezek után már kiküldték az üzletből.

Watchdominion.com

Közzétette: Stef Rose – 2019. július 6., szombat

Egy másik vegán aktivista, Arkadiusz Swiebodzinski – akit nemrégiben egy borjú ellopása miatt ítéltek el – szintén megosztotta a videót, azzal a szöveggel:

Ha te egy tehén lennél, mire gondolnál, mikor végiggyalogolnál egy szupermarket egyik során, ami tele van más tehenek testrészeivel?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik