Élet-Stílus

Lendületes, magabiztos, erőteljes – ilyen férfit akarnak a nők!

A férfiak pedig ilyen autót akarnak. Olyan autót, amely egyszerre fejezi ki mindazt, ami számukra fontos, és mindazt, amit önmagukról gondolnak.

Régen, amikor még autók helyett lovakkal közlekedtek az emberek, a férfit a lováról is felismerték. Az eleganciáról, ahogy megülte, a harmóniáról, ami a kettőjük közös mozgását jellemezte, az összhangról, amit nemcsak a ló és lovasa éreznek, hanem az is, aki csak nézi őket.

Nem volt ez másképpen Japánban sem. A ló és lovasának kapcsolata legendás szimbiózissá vált. Ez lett a Jin­ba It­tai érzés.
Mára a lovakat felváltották az autók, de a sejtjeinkbe beivódott a Jin­ba It­tai! Igenis vágyunk arra, hogy eggyé váljunk a paripánkkal.

A Mazda CX-5 a japán mesterek paripája, amit az igazi 21. századi lovasok számára készítettek.

Legyen tiéd az AUTÓ és légy te a VEZETŐJE!

A Mazda CX-5 több, mint egy autó, hiszen nemcsak elvisz bennünket ahová szeretnénk, hanem autózás élményével is megajándékozza vezetőjét. Ez az az autó ahol a Jinba Ittai érzése maximális.

Mitől annyira különleges?

Lehet a KODO formanyelvet követő, emberközpontú utastér miatt?
Vagy a luxussal kidolgozott részletek miatt? Talán.
De az is lehet, hogy az új SKYACTIV-technológia nyűgözi le az embert, amitől a motor egyszerre dolgozik maximális teljesítménnyel és hatékonysággal. Ez a világ első kompressziós gyújtású benzinmotorja, így egyáltalán nem kellene csodálkozni rajta.

Vagy a G-Vectoring miatt, ami a precíz, pontos és gyorsan reagáló kormányzást segíti?
Esetleg a nem szokványos összkerékhajtásnak köszönhetően? Ez is érthető lenne, hiszen az i-Activ összkerékhajtás 27 érzékelővel, egy másodperc alatt 200 alkalommal ellenőrzi az útviszonyokat, és zökkenőmentes váltást biztosít a két- és négykerékhajtás között.
Az is lehet, hogy a biztonságosság a legfontosabb?

A korszerű i-ACTIVSENSE biztonsági technológiáknak köszönhetően teljes magabiztossággal utazhatunk, mert ez az autó intelligens védelmet biztosít. Minden rendszere együtt dolgozik, hogy segítsen felismerni a lehetséges veszélyeket, elkerülni az esetleges ütközéseket és csökkenteni a balesetek súlyosságát, ha elkerülhetetlenek.

Talán nem is az a fontos, hogy megmondjuk mitől különleges! Elég, ha tudjuk, hogy az!

Mindenki válassza ki magának az okot, hogy miért szeretett bele első látásra, aztán pattanjon nyeregbe és fedezze fel az autózás élményét, ahogy eddig még sohasem!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik