Élet-Stílus

Megszegi a királyi protokollt a brit királynő a legkedvesebb alkalmazottja miatt

Elhunyt Annette Wilkin, II. Erzsébet egyik legrégebb óta szolgáló alkalmazottja – a királynő valószínűleg meg fogja szegni a királyi család protokollját, és el fog menni a temetésére, annyira közel álltak egymáshoz, írja a Mirror. Wilkin a Windsor kastélyt és a Frogmore házat is menedzselte, utóbbiban lakik jelenleg Harry hercegMeghan Markle és a kis Archie is.

Wilkin 72 évesen, rövid betegség után, hirtelen hunyt el, a hiánya nagyon megviseli II. Erzsébetet. A Mirrornak a munkatársai azt nyilatkozták, hogy Wilkin elegáns, precíz nő volt, aki egész életét a királyi családnak szentelte. Éppen ezért, és szoros kapcsolatuk miatt a királynő

valószínűleg nem foglalkozik majd a királyi protokollal, és elmegy a temetésére.

II. Erzsébet a protokollnak megfelelően ritkán jár temetésekre, általában a család többi tagját küldi, és ő nagyon közeli családtagokat és barátokat kísér csak el utolsó útjukra. Wilkin ez alól kivételt képez majd, hiszen olyan közel álltak egymáshoz, hogy 2014-es lemondása után is a közelében tartotta az asszonyt, és saját házat is adott neki a windsori birtokon belül.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik