Élet-Stílus

Ajándék autóval lepték meg a bolti pénztárost, aki 10 kilométert gyalogolt a munkahelyére

Az amerikai nő története annyira meghatotta az embereket, hogy azonnal kapott is segítséget.

Az amerikai Slidell város rendőrségén dolgozó Brad Peck éppen az éjszakai műszakból tartott hazafelé hétfő hajnalban, amikor egy meglepő dologra lett figyelmes egy szűk hídon. Egy gyalogló nőre, aki elmondása szerint gyakorlatilag „a védőkorlátot ölelve” próbálta elkerülni, hogy elgázolják az autók – írta az ABC News.

A 28 éves rendőr azonnal visszafordult, és odagurult a Walmart hipermarket egyenruháját viselő Anita Singletonhoz, és felajánlotta neki, hogy elviszi a munkahelyére. Peck elmondása szerint nagyon jót beszélgetett az 52 éves, pénztárosként dolgozó nővel, aki nagy hatást tett rá pozitív személyiségével.

Singleton közölte vele, hetente legalább egyszer gyalog kell megtennie az utat a munkahelyére, amikor nem talál senkit, aki autóval be tudná vinni a lakásától majdnem tíz kilométerre található üzletbe, de legalább a gyaloglásnak köszönhetően leadott pár kilót. És így is hálás istennek, amiért van hova hazamennie.

Pecket annyira meghatott a nő története, hogy gyorsan, még lefekvés előtt meg is írta azt Facebook-oldalára. Amikor felébredt, meglepve látta, hogy telefonja teli van üzenetekkel emberektől, akik valahogyan segíteni akartak Singletonnak.

Egy autóval lepték meg kollégái egy 19 éves fiatalt, aki 15 kilométert gyalogol minden nap a munkába
Az amerikai fiatalember 14 éves kora óta dolgozik, hogy segítse beteg édesanyját.

Majd a helyi rendőrség is megosztotta Peck posztját, amit onnan felkapott egy helyi televízió. A beszámolót látta egy helyi használtautó-kereskedő, a 44 éves Matt Bowers, aki azonnal felajánlotta, hogy egy autót adományoz a dolgos nőnek, aki még akkor sem késett soha munkahelyéről, ha gyalog kellett bemennie.

Singletonnak már szerdán át is adták a meglepetés autót.

Matt Bowers gives car away because of SPD Officer's Inspiring Words

Best story EVER! No one expected this to happen. The good lord was just in the right place at the right time and made Officer Brad Peck, Ms. Anita, and Matt Bowers all come together. The world is a better place today because of it. I am so proud of my officers and our community.Your Slidell Police Chief,Randy Fandal

Közzétette: Slidell Police Department – 2019. május 22., szerda

A kiemelt képen a pénztárosnak adott autó. Fotó: WWLTV

Ajánlott videó

Olvasói sztorik