Élet-Stílus

A PornHub új fürdőnadrágjában nem kell aggódnia a strandon felizguló férfiaknak

Hogy a strandolás legkínosabb problémájára ne csak a hideg víz megfelelő helyen való alkalmazása legyen a megoldás.

Mindenki kedvenc pornóoldala megoldást talált a nyári strandolások legkínosabb problémájára, ami kiskamaszkortól kezdve fiúk és férfiak millióinak életében okozott legalább egyszer gondot. Igen, a váratlanul támadó merevedésről beszélünk, amit fürdőnadrágban meglehetősen nehéz elrejteni a többi fürdőző elől.

A PornHubnál komolyan vették a problémát, és végül sikerült is megalkotniuk egy fürdőnadrágot, ami a cég szerint tökéletesen elrejti a megduzzadt hímvesszőket a kíváncsi tekintetek elől. Így már nem kell különböző technikákra hagyatkozni a kínos merevedés megszüntetésére (Gyorsan, be a hideg vízbe! Gyorsan, gondolj nagymamádra!).

A nadrág különlegesen kialakított belső részét ugyanis csak arra tervezték, hogy kordában tartsa a bekeményedő péniszeket, és abból így semmit se lehessen látni. A cég közlése szerint mindezt úgy sikerül elérni, hogy közben a szűk rész „nem fojtja meg” az érintett testrészt, és mereven is kényelmesen lehet hordani.

Az egésszel csak egy gond van. A fürdőnadrágon virító PornHub logó. Azt látva félő, hogy a többi fürdőző már csak azt fogja nézni, hogy viselője vajon milyen állapotban van éppen.

A kiemelt képen részlet a fürdőnadrág reklámfilmjéből. Fotó: YouTube/PornHub

Ajánlott videó

Olvasói sztorik