Élet-Stílus

A csúnya emberek jelentkezését visszautasítják egy randioldalon

Még az oldal alapítóját is.

A BeautifulPeople.com egy randioldal, ami – a nevéből is látszik – olyan embereknek szántak, akik szépek. A rendszer úgy működik, hogy a regisztrációt követő 48 órában a már teljes jogú, ellenkező nemű felhasználók értékelik az aspiránst a képei alapján.

Ijesztően futurisztikusnak hangzik, de az oldalnak már több mint egymillió tagja van. Ehhez azonban az is hozzátartozik, hogy a 2002-es indulása óta már több mint 8,5 millió regisztrálni szándékozót utasítottak vissza, mert nem elég szexik.Az elutasítást olyan okokkal magyarázzák, mint csúnya bőr, nagy orr, túl kevés vagy túl sok haj – írta a Mirror.

Egy ország az elutasítottak között nagyon felülreprezentált: az Egyesült Királyság, aztán India, Oroszország és a Fülöp-szigetek következik. A legnagyobb arányban pedig a skandináv származásúak regisztrációját fogadják el.

Greg Hodge, a BeautifulPeople alapítója és ügyvezető igazgatója magyarázza meg a miérteket:

Svédország és Norvégia bizonyítottan a legesztétikusabb emberekkel megáldott nemzetek a világon. Az egyesült királysági nők és férfiak nem boldogulnak túl jól, főleg a férfiak nem, akik részesednek abban a kétes megbecsülésben, hogy a legcsúnyábbak a Földön, együtt az orosz és lengyel férfiakkal.

Hodge szerint a háttérben az ápolatlanságuk és a tunya, kocsmázós életmódjuk áll.

Ez egy olyan keserű pirula, amit kénytelenek vagyunk lenyelni

– mondta az alapító, akinek a jelentkezését szintén visszautasították a társkereső felhasználói.

Kiemelt kép: Twitter/BeautifulPeep

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik