Élet-Stílus

Rosszul van, ha nem vetkőzhet meztelenre

A kanadai férfi felöltözött emberek társaságában is ruha nélkül mutatkozik.

Kyle Durack 27 éves kanadai színész és producer. És lelkes nudista.

Számára annyira természetes a meztelenség, hogy szinte függő – rosszul érzi magát, ha fel van öltözve. De szó szerint: állítása szerint ha ruhában kell lennie, olyan érzése támad, mintha viszketne a bőre, és olyankor csak arra vágyik, hogy minél előbb levetkőzhessen.

Gyakran előfordul vele, hogy felöltözött emberek között mutatkozik pucéran – azt mondja, eleinte csodálkoznak a társaságában, de hamar megszokják a látványt, és egy idő után egyáltalán nem feszélyezi őket, hogy egy meztelen emberrel beszélgetnek.

mediadrumworld.com / Kyle Durack

Az egész úgy kezdődött nála, hogy kiskorában egyszer megvárta, hogy szülei elaludjanak, és utána ruha nélkül járkált a lakásban – állítja, sokkal kellemesebb, kényelmesebb és szabadabb érzés volt meztelenül lenni. Azóta is lelkes nudista, és egyre több tevékenységet végez ruha nélkül. Abban bízik, hogy a társadalom idővel sokkal elfogadóbb lesz a közösségükkel; és egyre kevésbé sokkolja majd az embereket, ha valaki valahol pőrén mutatkozik.

Durack furcsának találja, hogy ijesztő jelmezekben vagy akár női ruhában simán végigmehet az utcán úgy, hogy senkit nem zavar a látvány, de ha az ember lehető legtermészetesebb állapotában, azaz anyaszült meztelenül jelenik meg valahol, rögtön elítélik, megbélyegzik érte.

 

Kiemelt kép: mediadrumworld.com / Kyle Durack

Hasít a meztelen takarítókból és szerelőkből álló cég
Horribilis óradíjakat kérnek el a szolgáltatásokért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik