Szórakozás

Hasít a meztelen takarítókból és szerelőkből álló cég

Horribilis óradíjakat kérnek el a szolgáltatásokért.

Az edinburghi Victoria Murphy rendezvényszervezőként végzett; dolgozott kozmetikusként is, de most ért szakmai sikerei csúcsára. A 25 éves skót nő Glimmer néven saját céget vezet, amely 15 meztelen takarítót foglalkoztat.

Victoria – mivel nem csináltat másokkal olyasmit, amit nem próbált ki – korábban maga is dolgozott pucér takarítóként. Amikor kozmetikus volt, olvasott egy amerikai takarító cégről, amelynek az alkalmazottai meztelenül végzik a munkájukat, innen jött az ötlet, hogy ő is belevág valami hasonlóba.

Ma már tizenöten dolgoznak neki – főleg nők, de akad néhány férfi is – és valószínűleg nem megy rosszul a biznisz, hiszen elég komoly összegeket számláznak egy takarításért. 55 font (20.000 forint) az óradíj, ha fehérneműben végzik a munkát, 65-öt (24 ezer forint) kérnek el óránként, ha félmeztelen az alkalmazott és 75 font (28 ezer Ft.) a tök pucér takarítás tarifája.

Victoria elárulta: ha valaki munkára jelentkezik a Glimmernél, nem elvárás, hogy bombasztikus legyen a testalkata, a lényeg, hogy profin takarítson, legyen jó kiállású, és kedélyesen el tudjon csevegni az ügyfelekkel.

És bizony van érdeklődés a munkaerőpiacon a cég iránt: a legutóbbi álláshirdetésére közel százan jelentkeztek.

Glimmer

We are recruiting! If you are looking for flexible working hours, great pay and a supportive company then GLIMMER could be the perfect choice for you. Visit out website for more information www.getglimmer.co.uk

Közzétette: Glimmer – 2018. szeptember 8., szombat

Murphy elmondása szerint az ügyfelek rendkívül különbözőek, van köztük 30 és 80 éves is, sokan közülük egyedül élnek, ezért is fontos, hogy a takarítók nyitottak legyenek a társalgásra. Az üzleti siker arra ösztönzi Victoriát, hogy Edinburgh határain túl – Skócia mellett akár az egész Egyesült Királyságban – is terjeszkedjen, emellett újabb hasonló vállalkozásokat is indított:

meztelen party-hostesseik (és hostjaik) feldobják a bulikat, koktélokat készítenek, és animátorként is közreműködnek a hangulat fokozásában; ennél is érdekesebb azonban a másik új szolgáltatásuk – a pucér mesteremberek biztosítása. Ha csöpög a csap vagy kialudt a lámpa, a Glimmers kész kiküldeni egy anyaszült meztelen szerelőt.  

Korábban egy pucér takarítást végző alkalmazott elmesélte, hogy kell ezt az egészet elképzelni:

Egy pucér takarítónő elmesélte, milyen a munkája
Nem rossz az órabér, és van, hogy az ügyfél is meztelen.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik