Élet-Stílus

Mindenki megenné őket, pedig nem is ételek vannak ezeken a képeken

Az emberek nagy része természetéből fakadóan imádja nézni, ahogyan különféle tárgyakat zúznak össze, nyújtanak meg, vagy vágnak félbe. Ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy az interneten külön szelete van az ilyen típusú rombolós-zúzós videóknak, de szintén emberi jellegzetesség, hogy ha valamilyen színes, ételre emlékeztető tárgyat látunk, akkor automatikusan azt hisszük, hogy valamilyen finomság lehet az.

Ezt igazolja az is, hogy a Twitter valósággal felrobbant a félbevágott golflabdák iránti csodálattól. James Friedman fotós egyik sorozata több képen keresztül mutatja be a sportszerek látványos világát, egészen pontosan a belsejüket. A felülnézetes felvételek alapján tényleg nem is lehetne megmondani, hogy ezek labdák, inkább fagyiskehelynek tűnnek a színek és a textúrák miatt.

A képeket a Present & Correct fiókja osztotta meg, akik hozzátették a linkhez, hogy ezek golflabdák, és nem ehető dolgok. De ezzel sem sikerült megelőzni a sóvárgást, amit a felhasználók több válaszban is kifejeztek a szép labdabelsők iránt. Van, akinek szintén fagyi, másnak unikornishús jutott eszébe a fotókról, mi nem is akarunk igazságot tenni, mert a képek kétségkívül látványosak és magukért beszélnek.

(Forrás: Mashable; Kiemelt illusztráció: James Friedman)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik