Élet-Stílus

Húsz évet letagadhat a nyersétel-diétán élő nagymama

Kirobbanó formában van.

Heather Hill egy 56 éves ontariói nő, három felnőtt lánya, négy unokája van.

Rendkívül fiatalnak érzi magát (láthatóan úgy is néz ki), és már jó ideje nem fél az öregedéstől. Állítja, hogy kirobbanó energiáját, erejét annak köszönheti, hogy kizárólag nyers ételeket fogyaszt.

Heather mindig is érdeklődött az egészséges életmód iránt, ápolónak tanult, aztán amikor gyermekei megszülettek, minden szabadidejét arra fordította, hogy természetes, egészséges élelmiszerek, eljárások után kutasson.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

RawGrandma – Rawfood Lifestyle (@rawgrandma) által megosztott bejegyzés, Jan 13., 2019, időpont: 11:03 (PST időzóna szerint)

2008-ban lett vegetáriánus, és 8 évvel később, 2016-ban választotta a nyersdiétát. Azt állítja, hogy a sütés-főzés, a 46 fok feletti melegítés tönkreteszi az ételekben található lényeges tápanyagokat, enzimeket.

A nagymama ma ismert nyersétel-séf, az Instagramon osztja meg kedvenc receptjeit, trükkjeit és tippjeit, amelyekből kiderül: tévhit, hogy ez a fajta étrend csakis salátákból áll, Heather burgereket és szendvicseket, wrapet és pizzát is készít.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

RawGrandma – Rawfood Lifestyle (@rawgrandma) által megosztott bejegyzés, Febr 25., 2019, időpont: 1:11 (PST időzóna szerint)

A diétája óta energikusabb, mint valaha, ritkán vannak csak fájdalmai és jól érzi magát a bőrében. Ehhez persze az is hozzájárul, hogy minden nap sportol valamit: jógázik, úszik, kerékpározik, de a kedvenc időtöltései közé tartozik a túrázás és a pilates is.

Heatherhez hasonló tapasztalatokról számolt be az a nyolcgyerekes anyuka, akiről nemrég írtunk:

 

via Northfoto, kiemelt kép: mediumworld.com

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik