Élet-Stílus

Napi 4 óra pornót nézett a fiatal lány – majd a másik végletnél kötött ki

Az amerikai tinédzser ma már az önmegtartóztatásban hisz. Semmi szex a házasságig.

A most 19 éves chicagói Gracelyn Sorrell 14 volt, amikor életében először látott egy „felnőtteknek való képet” az egyik közösségi oldalon. A fotó titkos – és ma már úgy mondja, erkölcstelen – vágyakat keltett benne, úgyhogy telefonján elkezdett keresgélni a 18 pluszos tartalmak között.

Minden nap amikor hazaért az iskolából, és anyja még nem volt otthon, felment az internetre, és pornót nézett. Aztán késő este is fent maradt – olykor hajnali háromig is –, hogy érdeklődését (és magát) kielégíthesse. Emiatt iskolai teljesítménye is romlani kezdett.

2013-ban a lány apja nagyon beteg lett, a család ápolta őt, Gracelynre pedig egy ismerősük vigyázott, aki szexuálisan zaklatta őt. Aztán miután az apuka meghalt, a lány hamar eljutott a pornófüggőségig: azt érezte ugyanis, hogy a gyász feldolgozásában sokat segít neki titkos szenvedélye.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Gracelyn Sorrell (@gracelynsorrell) által megosztott bejegyzés, Nov 30., 2018, időpont: 12:01 (PST időzóna szerint)


A DailyMailTV-nek megvallotta, hogy egy idő után olyan volt neki a felnőtt tartalom, mint az inzulin vagy a drog, úgy érezte, nem bírja ki nélküle. Amikor a – hívő keresztény – családjával elutaztak, hogy megünnepeljék a Hálaadást, akkor is csak arra tudott gondolni, hogy mikor juthat már a napi pornóadagjához.

A filmek megnézése és a maszturbálás után általában bűnösnek érezte magát, így aztán 2016-ban vallott anyjának a szenvedélyéről.

Gracelyn szerint anyja és a Biblia segített neki abban, hogy „bűneitől” megszabaduljon.

A lány ma már az önmegtartóztatás szószólója, és állítja: csak azután fog szexuális életet élni, miután férjhez ment. Sőt: az első csókot is az esküvő utánra tartogatja.

Azt mondja, nem keres magának párt, mert a férfi dolga, hogy feleséget találjon magának.

 

via Daily Mail

Ajánlott videó

Olvasói sztorik