Élet-Stílus

A Trump-rajongók egy kamu Tom Ford idézettel hergelik éppen magukat

A Twitter-felhasználók ma reggel arra ébredhettek, hogy Tom Ford divattervező neve szerepel a trending oldalon. Az oka az volt, hogy Donald Trump hívei egy emberként háborodtak fel rá, amiért csúnya dolgokat mondott az elnök feleségére.

Nem áll szándékomban egy ünnepelt eszkortot öltöztetni, aki beszédeket lop és rémes ízlése van férfiak terén.

Kemény szavak. A legnagyobb probléma viszont az vele, hogy a Bossip átkutatta a netet, és arra jutott, hogy ilyent sosem mondott sehol Tom Ford.

Cserébe találtak egy három évvel ezelőtti interjút a The View-ból, amiben feltették neki a kérdést, hogy Melania Trumpot öltöztetni fogja-e. Ford elmondta, hogy kapott már felkérést tőle, de vissza kellett utasítania. Udvariasan jelezte, hogy bár alapbetően a Demokratákra szokott szavazni, ha Hillary Clinton nyert volna, őt se öltöztetné, ugyanis az ő ruhái nagyon sok pénzért készíti, és nem érzi helyénvalónak, hogy méregdrága ruhákat készítsen bárkinek is az állam pénzéből.

Bár korábban készített már ruhát Michelle Obamának, de jelezte, az csak ritka kivétel volt, mert az akkori First Lady éppen az angol királynőt látogatta meg, és úgy érezte, egy ilyen speciális alkalomba ez belefér. Szóval kifejezetten karakteridegenek lennének tőle a fenti mondatok alapból.

Kiemelt kép: Dia Dipasupil/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik