Élet-Stílus

ByeAlex saját tehetségkutatót indít

Azután, hogy az X-Faktor legutóbbi évadában a USNK győzött, ByeAlex felbuzdult a sikeren és úgy döntött, hogy még több fiatalnak szeretne esélyt adni az ismertségre. Saját költségén meghirdetett egy tehetségkutatót, ahol a rap műfaj kiválóságait keresi.

Indítok a magam puritán elképzelése alapján egy #apubemutatja nevezetű tehetségkutatót! Rappereket, olyan arcokat keresek, akik valóban baszott tehetségesek, szeretnének sok emberhez eljutni, bírnák ha velem dolgozhatnának, és velem meg @danielsomogyvari spanommal együtt hozhatnának létre dalokat!

– írta ByeAlex, majd a jelentkezés részleteivel és feltételeivel folytatta.

Szeretném, ha cover vagy saját cuccokat töltenétek fel (elég egy perc, de hosszabb lapozós is ok) instára, NYILVÁNOSAN #apubemutatjahesteggel, hogy lássam! Megnézem majd a videókat, és a legjobbnak magam csinálok dalt! No para! Saját költség! Neked egy dolgot kell beletenned: MAGAD! Tényleg legyél atom! Mert ha az vagy, én is hiszek majd benned! Ja és csakis 18 év felettiek jelentkezését várom egyelőre! Legyen a határidő mondjuk MÁRCIUS 30! Ha nem találom, akit keresek, legfeljebb kitolom! Gyerünk raj csajok-pasik! Mutassátok magatokat! Friss, fiatal rajokat keresek! #apubemutatja

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

🔥PÁJALEKSZ APÁTOK🔥 (@byealexittvan) által megosztott bejegyzés, Márc 16., 2019, időpont: 8:05 (PDT időzóna szerint)

Kiemelt kép: Instagram/@byealexittvan

Ajánlott videó

Olvasói sztorik