Szórakozás

ByeAlex és csapata megpróbáltak segíteni egy lángoló autónak

Az énekes egyik formációjának közösségi oldalára egy köszönőüzenet érkezett, amire ByeAlex a saját Facebook profilján is reagált. A zenész és csapata ugyanis vasárnap hajnalban egy égő autóra lettek figyelmesek az autópályán és habár megálltak, segíteni már nem sokat tudtak.

Tegnap éjjel koncert után jöttünk haza és már messziről láttuk, hogy lángol egy autó a pálya szélén… közeledtünk egyre és arra figyeltünk fel, hogy pár ember fagyoskodik az út szélén… mindenki elhajtott mellettük és az akkorra már közel roncs formájára égett autó mellett. Megálltunk, hogy segítsünk valamit ha tudunk, de sajnos már semmit se lehetett tenni. Ezt a levelet is csak azért teszem ki, mert a Slepp oldalán a hölgy nyilvánosan írta ki

– kezdte ByeAlex, aki szerint az a legszomorúbb, hogy rajtuk kívül senki sem állt meg.

Nem vagyunk lánglovagok, mert mondom sajnos SEMMIT se tehettünk, haszontalanok voltunk… de az, hogy mindenki elhajtott gyáván, (vagy) nemtörődöm módon a semmibe, az szerintem szégyen. Ha én álltam volna ott hasonló helyzetben, érzelmileg még jobban megsemmisülve érzem magam, ha így kutyába vesznek!

Tegnap éjjel koncert után jöttünk haza és már messziről láttuk, hogy lángol egy autó a pálya szélén… közeledtünk egyre…

Közzétette: ByeAlex – 2019. február 24., vasárnap

Kiemelt kép: Instagram/@byealexittvan

Ajánlott videó

Olvasói sztorik