Élet-Stílus

Így emlékeznek kollégái az elhunyt Luke Perry-re

Luke Perry a Beverly Hills 90210 színésze hétfőn reggel, 52 éves korában halt meg, napokkal azután, hogy sztrókot kapott.

Luke Perry a 90-es évek James Deanje volt
A Beverly Hills 90210 szívtiprójára emlékezünk.

Sorozatbéli kollégái közül egyelőre csak Ian Ziering reagált halála hírére:

Kedves Luke, örökké megmaradnak azok az emlékek, amiken osztoztunk az elmúlt harminc évben. Azok a lelkek, akik előtted mentek el, gazdagítsák további utazásod, csak úgy, mint ahogy te is tetted azokkal, akiket magad mögött hagytál. Kérlek Istenem, adj helyet neki közel magadhoz, mert megérdemli.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ian Ziering (@ianziering) on Mar 4, 2019 at 10:31am PST


Kortársai, pontosabban a 80-as és 90-es évek színészei közül is többen megemlékeztek egy-egy rövidebb posztban a színészről.

Molly Rongwald azt írta:

Megszakad a szívem. Nagyon fogsz hiányozni Luke Perry. Részvétem a családodnak.

Patricia Arquette így emlékezett:

Luke Perry egy gyönyörű és kedves ember, akit nem lehet helyettesíteni, fantasztikus barát, csodás színész, imádó apja Jacknek és Sophie-nak és szerető párja Madisonnak. Mindannyiunk szíve megszakad.

Jon Cryer így fogalmazott:

Le vagyok döbbenve. Milyen kedves fickó volt. Elképesztő humorral fogta fel a showbizniszt és az azzal járó hírnevet. Ez valami szörnyű hír.

Alyssa Milano a következőt írta:

Nem értem, hogy mehetett el. A lelke mndig annyira fényesen ragyogott. A mosolya. A tehetsége. A kedvessége. Mindig ő volt a legmenőbb ember a szobában. Nyugodj békében az angyalokkal kedves Luke. Sosem feledlek.

Kiemelt kép: Dominik Bindl/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik