Élet-Stílus

Buli közben valami beleakadt a fiatal nő cipőjének sarkába, csak otthon derült ki, mit hurcolt egész éjjel magával – FOTÓ

A mindössze 20 éves fiatal lány Tia Rae egy hosszú buli másnapján csodálkozott rá, hogy mit hurcolt magával egészen hazáig. A nem mindennapi esetről a brit bulvárlap, a Mirror közölt cikket.

A közel 10 ezer Instagram-követővel rendelkező lány egy hosszú, bulizós este után csodálkozott rá, hogy beleakadt valami a magassarkú cipőjének a sarkába. Bizonyára sokan ismerik az érzést, amikor másnaposan azon gondolkodunk, hogy mit csinálhattunk este, hogyan jutottunk egyáltalán haza. A fiatal lány fejében is hasonló gondolatok fordulhattak meg, mikor meglátta, hogy a cipőjével egy egész fedelet sikerült magával ragadnia. Kicsit érhetetlen? Máris mutatjuk:

Ahogy a képen látható, a lány lába beakadt egy résbe, de ez nem akadályozta meg hogy tovább haladjon, sőt úgy látszik az egész szerkezetet haza is vitte magával. A Twitteren a követők sokat nevettek a lánnyal, aki állítása szerint nem emlékszik, hogyan jutott haza, csak az van meg neki, hogy reggel a fenti látvány fogadta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik