Élet-Stílus

Liam Neeson lemondta tévés szerepléseit bosszúvágyas sztorija fényében

Mint korábban beszámoltunk róla, Liam Neeson a Dermesztő hajsza promóciós körútján teljesen váratlanul elmesélt egy sztorit arról, hogy egyszer feketéket akart ölni bosszúból, mert kollégáját egy színes börű férfi erőszakolta meg.

Ezt követően rögtön egy tévéinterjúban próbált magyarázkodni, de igazából sokkal kisebb lenne a baj, ha inkább csendben maradt volna.

Liam Neeson rasszista sztorija miatti magyarázkodásával vannak bajok
A színész minél többet beszél róla, annál rosszabb lesz csak.

Ezt valószínűleg szerencsétlen sajtósa és stábja is így gondolhatja, és elmondhatták a színésznek, hogy sokkal többet segít, ha inkább nem beszél a dologról többet, ennek fényében pedig lemondták a színész összes hivatalos jelenését is a közeljövőre, beleértve a szereplését Stephen Colbert műsorában, a The Late Show-ban. A Wrap információi szerint sokáig szerepelt is a színész neve a pénteki adás menetében, de mostanra kikerült onnan. Mivel jelenleg nehéz másról kérdezni őt, a színész – és szerencsétlen stábja – azt próbálja ezzel valószínűleg elkerülni, hogy tovább faggassák róla, viszont nehéz jelenleg bármi másról, így jelenleg értelmetlennek tűnik kinyitnia nagy nyilvánosság előtt a szájját, vállalva, hogy további kínos dolgok jönnek ki rajta. A film például már lemondta a vörös szőnyeges díszbemutatót, elkerülve, hogy az ott végigvonuló Neeson kínos kérdéseket kapjon és elvonja vele a figyelmet a legújabb fiktív bosszúállós akciójáról a valódival.

Kiemelt kép: Dave J Hogan/Dave J Hogan/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik