Élet-Stílus

Egy lány elkezdett pornót nézni, és legnagyobb rémületére a szüleit látta viszont

Utána hetekig nem tudott a szemükbe nézni. Évek teltek el, mire nevetni tudott az eseten.

Rémisztő történetet osztott meg gyerekkorából egy ausztrál nő a mamamia.com.au oldalán.

A névtelenségbe burkolózó nő elmondta: 15 éves volt, amikor elkezdett nézni egy, a szülei hálószobájában elrejtett, házi készítésű, amatőr pornófilmet. Majd amikor már a végére ért, akkor tűnt fel neki, hogy a két szereplő nem más volt, mint apukája és anyukája.

Az eset még az 1990-es években történt, amikor nem volt kedve iskolába menni, és betegnek hazudta magát, hogy otthon maradhasson. Anyukája ugyan tisztában volt vele, hogy nem is annyira beteg, de engedélyezte, hogy aznap ne menjen suliba.

Ekkor elkezdett kutakodni a házban, és ekkor bukkant a szülei hálójában elrejtett, felcímkézetlen VHS kazettákra. Rögtön arra gondolt, hogy csak pornót találhatott. Különben miért is lennének elrejtve.

Kivitt pár kazettát a nappaliba, majd elkezdte nézni, hogy mi van rajtuk. Az első kettő érdektelen, azaz nem szexfilm volt. A harmadik viszont már egyértelműen pornó volt.

A kissé sötét felvételen elmondása szerint egy kanapét lehetett látni, és azon egy meztelen nőt. Majd egy meztelen férfi jelent meg az állványra szerelt kamera mögül, aki odasétált a nőhöz, és elkezdtek szexelni.

A nő leírása szerint az akció meglehetősen unalmas volt, és bár próbált rá maszturbálni, inkább csak kötelességből, mert nem tudta rendesen beleélni magát. Még bele is tekert a videóba, hátha történik valami igazán izgalmas, de csalódnia kellett.

Aztán a férfi felállt, és elindult a kamera felé, anyaszült meztelenül és mosolyogva. A nő első gondolata az volt, hogy ismerős neki az a férfi. Nagyon ismerős.

Pont úgy néz ki, mint az apám. Úristen, az a mi kanapénk. Úristen, az tényleg az apám. Úristen, az meg az anyám

– írta a nő.

Amilyen gyorsan csak lehetett, kikapta a kazettát a lejátszóból, majd visszarakta oda, ahol találta. Majd az elkövetkező hetekben nagyon kínosa érezte magát szülei közelében, és érthető okokból kissé nehezen tudott a szemükbe nézni.

Elmondása szerint ezután az agya megvédte az élménytől: olyan mélyre rejtett az emlékek között, hogy el is felejtette. Csak 15 évvel később jutott eszébe az eset, amit ekkor elmondott bátyjának, hogy „megossza a terhet”, és ekkor már nagyot nevettek az egészen.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó:iStock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik