Nagyvilág

A násznép nem hitt a fülének, amikor a menyasszony testvérének a pasija ezeket a hangokat játszotta le a telefonján

A Mirror egy Reddit-bejegyzés alapján írta meg annak a szerencsétlenül járt férfinak a történetét, akivel véletlen nagyon rossz pillanatban tolt ki a technika ördöge. A vendég, aki nem csak egy egyszerű vendég volt, hanem konkrétan a menyasszony testvérének a barátja, nemes egyszerűséggel pornót kezdett lejátszani a jelenlévőknek a telefonján keresztül.

Mentségére: egyáltalán nem ez volt az eredeti terve.

A férfi, akit érthető okokból nem neveznek meg a források, a telefonját egy hangszóróhoz csatlakoztatta, de zene helyett azonban véletlen a legutolsó böngészési eredmény, egészen pontosan pornó indult el. Az elképesztően kínos eseten inkább csak nevetett az egész násznép, de a férfi barátnője nem találta viccesnek a szituációt, inkább nagyon kiakadt. A lány annyira megharagudott a párjára, hogy az eset óta nem is hajlandó beszélni vele, a férfi azt is elmondta, hogy a nő már nem is akar találkozni vele.

A kétségbeesett férfi arról kérdezi a fórumozókat, hogy próbáljon-e kapcsolatba lépni vele, vagy hagyja még pár napig, amíg kidühöngi magát.

Szerintetek mit kellene tennie?

Ajánlott videó

Olvasói sztorik