Élet-Stílus

Samantha Markle nagyon kiosztotta Meghan hercegnét

Miután a londoni rendőrség felvette Meghan hercegné nővérét a brit királyi családot veszélyeztető személyek listájára, az érintett Samantha Markle jól ki is osztotta a hercegnét. Egyébként a Scotland Yard szóvivője úgy fogalmazott, hiába nem követett el bűntényt a hercegné testvére, attól még a királyi család jó hírnevét nagyon is csorbítja.

Meghan hercegné feje fölött igencsak összecsaptak a hullámok, ugyanis előbb apja, Thomas Markle beszélte tele a médiát mindenfajta kínos dologgal, például olyanokkal, hogy a hercegnének hiába küld karácsonyi képeslapokat, az nem is válaszol rá.

Legutóbb pedig Meghan hercegné unokaöccse szólította fel az Egyesült Királyságot, hogy legalizálják a marihuánát, szóval, van elég baja jelenleg Meghan hercegnének.

Most pedig megjelent a sértődött Samantha Markle, aki további olajat öntött a tűzre, és kiosztotta a hercegnét, hogy javítsa meg apjával való kapcsolatát:

Köszönd inkább meg neki a jó iskoládat, a karrieredet, amelyek miatt saját lábra tudtál állni!

Samantha Markle azt is hozzátette, reméli, hogy a hercegné az újévre megfogadta, hogy emberszámba fogja venni apját és a többi családtagot.

Kiemelt kép: Max Mumby/Indigo/Getty Images

Ajánlott videó

Olvasói sztorik