Élet-Stílus

Diddy óriási gázsija miatt kaszálják el a Fox tehetségkutatóját

A PageSix információi szerint a Fox tehetségkutatós-éneklős másora, a The Four hamarosan véget érhet, ennek pedig a fő oka Diddy, akinek az 1 milliós adásonkénti gázsija mellett nem tartják valószínűnek, hogy a csatorna berendel még egy évadot. A műsort Fergie vezeti a Black Eyed Peas-ből, és panelistaként szerepelt benne Meghan Trainor énekesnő és DJ Khaled két lábon járó mém. Úgy tűnik, az ő fizetségük meg sem közelíti a szupermogul Diddy-ét, akit a produkció próbált már rábeszélni kisebb gázsira, sikertelenül, egy benfentes szerint.

A műsor megpróbálta elérni nála, hogy lennebb adja az igényeit, de nem fogja. Éppen ezért nem fog a show visszatérni. A döntés nem végleges még, de nem valószínű, hogy visszatér a műsor.

A PageSix-nek sikerült elérnie Diddy-t kommentért, aki a következőket mondta erről:

Ez a sztori kamu. Fantasztikus a kapcsolatom a Fox-szal. Fantasztikus partnerek voltak velem és a családommal, és én nem így intézem az üzleti ügyeimet. Imádom ezt a műsort. Nagyon különleges számomra.

Egy másik forrás szerint se fog viszont visszatérni a műsor, persze nem végleges a kasza, állítólag szóba került már, hogy kicserélik a műsor híres bíráit. A csatorna viszont a következő nyilatkozatot adta:

Hatalmas tisztelettel adózunk Diddy-nek, központi figurája volt a The Fournak. Nem csinálnánk mégegy szériát nélküle. Kiváló partneri kapcsolatban állunk vele, ami mindkét félnek előnyös volt, és továbbra is folytatjuk a kapcsolatunkat vele és a cégével.

Érdemes megfigyelni, hogy egy szó sem esik róla, hogy visszatér-e a The Four, így simán előfordulhat, hogy az előző volt a műsor utolsó évada.

Kiemelt kép: Don Juan Moore/Getty Images

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik