Élet-Stílus

Szívószál miatt verekedtek a McDonald’s-ban – videó

A vendég nem hitte el, hogy új szabályozás lépett életbe.

Bunyóhoz vezetett az új szívószáltörvény a floridai St. Petersburgben.

Egy Brenda Biandudi nevű nő szilveszter éjszaka – italfogyasztási és vécéhasználati célból – betért a város egyik McDonald’s-ába, és mivel kiabálást hallott, úgy gondolta, jobb lesz, ha előkapja telefonját és elindítja a videófelvételt.

Egy férfi – mint azóta kiderült, Daniel Taylornak hívják, 40 éves és hajléktalan – panaszt tett a pultnál, amiért nem kapott szívószálat. Azt állította, hogy a pultos nem végzi el rendesen a feladatát, mire a kritizált alkalmazott közölte vele, hogy a városban új rendelkezés lépett életbe, amelynek értelmében külön kérni kell a szívószálat. Így készítik fel ugyanis a vállalkozásokat a 2020-ban bevezetendő teljes szívószáltilalomra. A vendég közölte, hogy nem is létezik ilyen törvény, szó szót követett, aztán…

Customer attacks McDonald's employee in viral video

An argument over a US law on straws turned physical in McDonald's on New Year's Eve, after a white male launched himself upon a young female employee. Read the full story here: http://bit.ly/2LNFosl

Közzétette: The Sydney Morning Herald – 2019. január 2., szerda

 

A 62 éves szemtanú a CNN-nek elmondta, hogy a szívószál miatt panaszkodó férfit a bunyó után kivezették, de még hasba rúgott egy bejáratnál álló alkalmazottat.

Aztán nem sokkal később ő maga tárcsázta a rendőrséget, hogy bejelentse, fejsérülést okoztak neki. Pechére a hatóságok addigra már látták a McDonald’s-ban készült felvételeket, így azonosították őt, és le is tartóztatták.

 

Nem kapott ketchupot a McDonald's-ban, rávetette magát az étteremvezetőre - videó
A konyhai bunyót rögzítették a biztonsági kamerák.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik