Szórakozás

Szörnyű dolgokat művelt a diákjával szexelő tanárnő

Szexuális viszonyt folytatott egyik 17 éves diákjával Sonia Mackay, egy magániskola 43 éves angoltanára, az ausztráliai Adelaide-ben. A nő alkohollal csábította el a fiút, majd rettegésben tartotta – írja a Daily Mail.

Mackay elismerte, hogy többször lefeküdt a fiúval, a bírósági tárgyalása jelenleg zajlik. Az áldozat vallomásában azt részletezte, hogyan tette tönkre az életét a mérgező kapcsolat.

A fiú elmondta, átlag fölötti tanulmányi eredményei voltak, azt tervezte, hogy egyetemre megy és fogorvos lesz. Aztán észrevette, hogy a tanára kitüntetett figyelemben részesíti. Ahogy teltek a hetek, egyre többször beszélgettek és váltottak üzeneteket, így képtelen volt a tanulásra koncentrálni. Aztán miután Mackay elcsábította, sokkal jobban érdekelte a szex és az alkohol, mint a tanulás.

A fiú teljesen kifordult magából, néha napokra eltűnt otthonról, a szülei semmit sem tudtak róla. A diák többször próbált véget vetni a kapcsolatnak, de Mackay nem engedte el. Eleinte ajándékokkal csábította vissza magához a fiút, később azzal zsarolta, hogy kárt tesz magában, vagy öngyilkos lesz. Többször égette meg cigarettával a fiú bőrét, hogy saját tulajdonaként jelölje meg.

Mackay bocsánatot kért a fiútól és a családjától. A tárgyalás decemberben folytatódik.

Kiemelt képünkön, Sonia Mackay (középen) megérkezik a bíróságra, fotó: AAP News.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik