Élet-Stílus

Terry Crews a világ legrondább nője, de legalább csodás tájképet tud festeni

Párszor már megemlítettük, de Lilly Singh, azaz IISuperwomanII YouTube-csatornája a karácsonyi időszakban tele van őrültségekkel. A legújabb videó igazi vizuális élmény a netezőknek: a ‘Hogyan szabadulj ki egy rémes randiból?’ című videóban megint sztereotípiákra hegyezi ki a vicceskedést Singh, ugyanis a vakrandik borzalmairól mutat be egy remek szkeccset. Singh egy étteremben vár partnerére, mikor megérkezik egy bajszos illető (aki a vicc kedvéért szintén Singh, csak férfi ruhában). A Tony nevű fazon minden létező negatív sztereotípiát felsorakoztat viselkedésével. Hogy valahogy kimeneküljön a kínos szituból, Singh kimegy a mosdóba, és aktivál egy vészjelzőt, majd a Vörös Kód fedőnevű katasztrofális randikra specializált mentőakciót kéri. Ekkor megjelenik a randiasztalnál Singh düblőre, a nőnek öltözött Terry Crews, akinek egy feladata van: Singh helyett ücsörögjön tovább a bunkó randipartner társaságában.

Crews megkérdi a fickót, milyen zenéket hallgat, aki azt válaszolja: csak gengszter rappet, nem holmi popzenének nevezett vackokat. Ekkor csörögni kezd a nőnek öltözött Crews telefonja egy Selena Gomez slágerre, a helyzet pedig egyre cikibb a másik félnek is, ezt pedig Crews csomó undorítósággal is tetézi, nyilván az aktuális kinézetéből fakadóan is.

Már csak Terry Crews röhögése miatt is megéri belenézni:

Aki egyébként egy másik videóban épp a karácsonyi festészetnek hódol, és egy olyan tájképet pingál 40 perc alatt, amire csak csettinteni lehet: 

Rita Ora YouTube-kollaborációjától lefagyott az agyunk
A YouTube-on vendégeskedett a művésznő.
John Cenán végre tényleg lehet röhögni, de csak egy YouTube-videóban
Egyre gyakrabban bukkannak fel celebek az amerikai YouTube-on.

Kiemelt kép: Instagram.com/isuperwomanii

Ajánlott videó

Olvasói sztorik