Szórakozás

Rita Ora YouTube-kollaborációjától lefagyott az agyunk

Rita Ora énekesnő ezúttal Lily Singh YouTube-csatornáján vendégeskedett, ahol elkészítették — állításuk szerint — a világ legőszintébb karácsonyi albumát. A többnyire snassz karácsonyi számokat dolgozták át természetesen nagy adag poénkodásal, a Csendes éjből például Nem igazán csendes éj született, ekkora Rita Ora belekezd a dalba, majd megérkezik Singh, aki szétrappeli az egészet.

A kamualbum persze nem jött létre, csupán kifigurázták a ’80-as és ’90-es évek tévés teleshopjait, amikor ehhez hasonló zenei összeállításokat sóztak rá a nézőkre.

A végén Singh természetesen a varázsszavakat is bedobja:

Hívd most az 1-800-555-XMAS-t, és kapsz egy második CD-t is csodálatos 21 font 99 centért, plusz a szállítási díj. Őszinte karácsony, a legszebb ajándék, amit egy szerettednek adhatsz.

Azt egyébként még mindig furcsa látni, hogy külföldön nem derogál a sztároknak a YouTube felé fordulni egy kis vicceskedésért, itthon azonban kevés példa volt még ilyesmire.

Van egyébként bakiparádés videó is, ahol Rita Ora egy másfél méteres furulyát szeretne hangra bírni, illetve már csak felemás nadrágja miatt is érdemes ránézni a videóra:

Kiemelt kép: Instagram.com/ritaora

Ajánlott videó

Olvasói sztorik