Élet-Stílus

John Cenán végre tényleg lehet röhögni, de csak egy YouTube-videóban

Már írtunk róla korábban, hogy Lilly Singh, azaz IISuperwomanII YouTube-csatornájára talán érdemes odafigyelni, ha az embernek pár humoros percre van szüksége. A színésznőként is munkálkodó Singh ezúttal John Cenát kérte fel egy közös videóra, ha már korábban Rita Orával is együtt dolgozott.

Rita Ora YouTube-kollaborációjától lefagyott az agyunk
A YouTube-on vendégeskedett a művésznő.

Ebben a jelenetben Singh és Cena a párterápiák sajátos világát figurázzák ki, de tényleg szórakoztatóan: míg a többiek hétköznapi problémáikkal fordulnak a pszichológushoz, mint az elfelejtett évforduló, a mobilfüggőség veszélye a kapcsolatban, addig Cenáék konkrétan gyűlölik egymást, a lehető legfurább módokon:

  • Singh éjszakánként azon morfondírozik, hogy megfojtsa Cenát.
  • Cena nem tud nyugodtan ülni, mindig csinál valamit, például ráfeszít a karjára, ez pedig marha idegesítő.
  • Cena egyszer nem írt vissza időben Singh-nek, aki ezért a fickó összes pucér képét kidobta a netre, ami 3 napig a Billboard listáját vezette.
  • Singh elfelejtette a hónapfordulójukat, ezért hiába hívta Cenát, aki a nő telefonjában saját számát kicserélte Singh anyjáéra. Ezután Singh hetekig szextinggelt az anyjával, mert Cenának hitte.
  • második randijuk után Cena tetkót csináltatott, de elírta a nevet, mert azt gondolta, Pryanka Choprával randizott.

A videó végi csattanót nem lőnénk le, de már csak amiatt is érdemes megnézni az újabb kollaborációt, ez Cena vígjáték-szerepeihez mérten is viccesnek fog tűnni:

Kiemelt kép: YouTube

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik