Élet-Stílus

Óvodások előtt esett össze holtan a Mikulás

Egy szibériai óvodában adta elő a műsorát, amikor szívrohamot kapott

Kisgyerekek előtt, egy óvodában tartott előadás közben halt meg egy Mikulást játszó színész a szibériai Kemerovo városában – írta a Daily Mail.

Az esetről készült videón a beszámoló szerint látni lehet, ahogy a Mikulást, vagy egészen pontosan annak orosz megfelelőjét a Gyed Morozt (szó szerint: Fagyapó, vagy Télapó) játszó 67 éves férfi az egyik pillanatban még energikusan játszik a gyerekeknek, majd hirtelen megdermed, és utána hátrazuhan, és egy karácsonyfa mellett élettelenül elterül.

A gyerek eleinte azt hitték, hogy ez is a műsor része, de aztán hamar nyilvánvalóvá vált, hogy valami baj történt. Először egy bohócnak öltözött nő sietett a férfi segítségére, majd gyorsan mentőt hívtak a színészhez, akit még a kórházba szállítás közben halottá nyilvánítottak.

A beszámolók szerint a Télapót játszó Valerij Tityenkó halálát szívroham okozta. Színházának szóvivője elmondta, hogy a férfi egészsége az utóbbi időben megromlott, és egy bonyolult szívműtéten is átesett, de ennek ellenére teljes erőbedobással dolgozott.

A színháztól egyébként aznapra szabadnapot kapott, de hajthatatlan volt, és semmiképpen sem akarta kihagyni a lehetőséget, hogy megörvendeztesse az óvodásokat.

A kiemelt kép illusztráció. Fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik