Élet-Stílus

Kétéves sincs, de Shakespeare-ért rajong

Igen furcsa babát választott magának egy húsz hónapos kislány: a pónik és a Barbie-k helyett egy William Shakespeare babáért rajong. A bábu elég furcsa, de a gyerek mindenhová magával viszi, fésülgeti, teáztatja - valamiért csak vele játszik.

A New Yorkban élő Sophie McBain igencsak meglepődött, amikor húsz hónapos kislánya rajongani kezdett egy furcsa, William Shakespeare-t ábrázoló babáért – a játék finoman szólva sem mondható szépnek, a kislánynak mégis csak ő kell. A Shayspar névre keresztelt baba mindenhová megy, ahová a gyerek, gyakorlatilag elválaszthatatlanok – pedig a kislány eleinte nem is foglalkozott a játékkal.


Tavaly karácsonyra kapta meg ugyanis a babát, McBain már ekkor furcsállta, hogy ilyen érdekes játékkal lepték meg a kislányát. A gyerek egy darabig nem is foglalkozott vele, de pár hónapja újra megtalálta, és azóta nem is foglalkozik semmi mással.

A család egyébként brit, így annyira nem bánják, hogy a leghíresebb angol drámaíróról mintázott babával mászkál a gyerek, de azt azért elismerték, hogy kapnak néha furcsa pillantásokat miatta.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik