Élet-Stílus

Felnőtteknek szóló meglepetést rejt a népszerű gyerekjáték

Sokkot kapott egy floridai házaspár, amikor tárcsázták azt a telefonszámot, amit a gyerekeiknek vett, népszerű játék egyik elemén találtak. A helyi média beszámolói szerint, a szám egy fizetős szexvonalé, ami rögtön egy szexi fotót akar küldeni a felhasználónak.

Shari Leveille és John Corbett a múlt héten vásárolt egyet a Poopsie Slime Surprise nevű készletből, amivel a gyerekek az utóbbi időben hihetetlenül népszerű, slime nevű, színes műtakonyból gyárthatnak egy adagot, amit aztán betehetnek egy tejes dobozt formázó műanyag tartóba.

A tartón, mint az igazi tejes dobozokon, van egy felhívás, amin eltűnt személyként keresnek egy slime-szörnyet, ez alá van odanyomtatva egy telefonszám. Shari és John kíváncsiságból hívták fel a számot, és megdöbbentek, amikor kiderült, hogy egy szexvonalat tárcsáztak.

Ha egy gyerek hívja fel ezt a vonalat, elég egy-gombot megnyomnia ahhoz, hogy özönleni kezdjen a készülékre a kizárólag felnőtteknek szóló tartalom

– méltatlankodott az apa.

A játékot gyártó cégnél nagyon meglepődtek, nem tudják, hogyan kerülhetett a szextelefon száma a dobozra. Azt ígérték, eltávolítják a számot az összes játékról, azoknak, akik pedig már megvették, kicserélik a hibás terméket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik