Élet-Stílus

Ököllel ütötte magát egy fiatal nő, hogy erőszakkal vádolhassa a férjét

Az ausztrál szövetségi bírósághoz fordult egy férfi, hogy deportálják az országból a feleségét, mert a nő korábban ököllel ütötte a saját arcát, hogy bántalmazás vádjával börtönbe juttassa a férfit – írja a 9news.

A sydneyi Faisal egy muszlim társkeresőn ismerkedett meg az Asmae nevű, fiatal marokkói nővel. Jól megértették egymást, ezért a férfi hamarosan Marokkóba utazott, hogy a szüleitől megkérje a nő kezét. A férfi azt hitte, élete szerelmével tér vissza Ausztráliába, de nem ez történt.

Ő egy kapzsi nő. Nagyon anyagias. Csak magával törődik. És veszélyes. Nagyon veszélyes

– nyilatkozta a férfi egy tévéműsorban.

Faisal azt mondja, az esküvő után két munkahelyen dolgozott, és minden pénzét a feleségére költötte. Márkás ruhákat, cipőket, ékszereket vett neki, drága éttermekbe és nyaralásokra vitte, sőt, még arra is adott pénzt a nőnek, hogy hazaküldhesse a családjának. Asmae azonban mindig egyre többet követelt, a férfinek pedig néhány hónap elteltével elege lett. Sokat veszekedtek, Faisal a válást fontolgatta.

Egy áprilisi estén, amikor Faisal hazaért a munkából, a lakás úgy nézett ki, mintha betörők dúlták volna fel. A bútorok felborogatva, az összes holmi a padlóra szórva, a törékeny holmik szétzúzva hevertek. A hálószobát egy üveg, szétlocsolt bor és összetört poharak darabjai borították. A nő férfire nézett és azt mondta:

Azt hiszed okos vagy, két ügyvéddel is tárgyalsz rólam. De figyeld csak, mit csinálok!

Azzal kirohant a lakásból. A ház biztonsági kamerái rögzítették, amint a nő a lifthez rohan. Kamerák a liftben is működnek, a felvételeiken jól látszik, ahogy a nő ökölbe szorított kézzel két hatalmas ütést visz be a saját arcára. Asmae a rendőrségre ment és feljelentette a férjét bántalmazásért. Azt mondta, Faisal többször megütötte, fojtogatta és valószínűleg meg is ölte volna, ha nem sikerül elmenekülnie.

Az elképedt férfi szintén a rendőrségre ment, azt mondja azért, mert aggódott, hogy a feleségének baja eshet az éjszakában. A kapitányságon aztán megdöbbent, amikor Asmae feljelentése nyomán azonnal megbilincselték és fogdára vitték és egész éjjelre bent tartották. A nőt rendőrök kísérték vissza a lakásba, hogy összeszedhesse a holmiját. Faisal szerint a felesége a rendőrök asszisztálásával rabolta ki őt: elvitte a laptopját, a drága karóráit, és napszemüvegeit. Sokkal jobban idegesítette azonban, hogy négyrendbeli házasságon belüli erőszakkal vádolták meg, amiért akár hét év börtönt is kaphatott.

A férfi és az ügyvédje azonban megszerezték a biztonsági kamerák felvételeit, amik bizonyították Faisal ártatlanságát. A rendőrség azonnal ejtette a férfi elleni vádakat, és hamis vádért Asmae ellen emeltek vádat.

A férfi azt mondja, örül, hogy kiderült az igaza, de anyagilag nagyon megviselték a történtek. Annyit költött a feleségére és az ügyvédekre, hogy tetemes adósságot halmozott fel, így jelenleg egy társbérletben kénytelen meghúzni magát, 50 kilométerre a munkahelyeitől. Faisal nem tudja, hová költözött Asmae, de gyanítja, hogy a nő valahol Ausztráliában él, ezért szeretné, ha a törvény előtt felelősségre vonnák a tetteiért, majd deportálnák az országból.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik