Élet-Stílus

Nagyon kiakadt az apa, miután megtudta a DNS-teszt eredményét

A családi perpatvarról egy nő számolt be közösségi oldalán, miután apja nem tudta feldolgozni a DNS-teszt eredményét.

Napjainkban egyre népszerűbb a családfakutatás: sokan levéltári iratokat tanulmányoznak, és DNS-vizsgálatokon vesznek részt, hogy jobban megismerjék felmenőik történetét. Az efféle kutatások azonban sokszor meglepő tényekre világítanak rá. Így volt ez annak a Twitter-felhasználónak a családjával is, aki a közösségi oldalon számolt be a történtekről – írja a Mirror.

A család generációk óta úgy tartotta, hogy az ősök közt olaszok is akadtak, a nő nagybácsija azonban nem várt eredményekkel tért vissza egy DNS-tesztről: a vizsgálat felfedte, hogy a családban egyáltalán nincs olasz vér. A hír hallatán a nő apja teljesen kiakadt, olasz akcentussal kezdett üvöltözni „bűnös” bátyjával és feleségével.

Az apa az első elkeseredést követően nem adta fel, térképet ragadott, hogy kiderítse, felmenői származhattak-e Svájc olaszok által lakott területeiről. A férfi állapotának ugyanakkor nem tett jót, hogy a család több tagja kifejezetten szórakoztatónak találta a szituációt:

a nagybácsi jódlizni kezdett a konyhában, míg öccse vöröslő fejjel üvöltözött.

A történet vége az lett, hogy a testvérek anyja – azaz a Twitter-felhasználó nagyanyja – megharagudott idősebbik fiára, amiért az lerombolta az olasz eredet mítoszát. A történetről beszámoló nő viszont úgy döntött, érdemes folytatnia apja heccelését, ezért karácsonykor svájci csokoládéval fogja meglepni őt.

Kiemelt fotó: Thinkstock

Ajánlott videó

Olvasói sztorik