Élet-Stílus

Koholák Alexandra megint közös fotót posztolt a velük együtt élő nővel

Mint arról mi is beszámoltunk, Koholák Alexandra – aki amúgy esküvője óta Farkas Alexandra – közösségi oldalára közös képet töltött fel férjével, Balázzsal és a velük egy háztartásban élő nővel, Évivel. A képet ugyan az Éjjel-nappal Budapest egykori sztárja végül törölte, most újból megosztotta közösségi oldalán.

Koholák Alexandra törölte a férjével és a másik nővel közös fotóját
Nemrég derült ki, hogy hárman élnek egy háztartásban.

A törlés oka valószínűleg a bejegyzés alá érkezett negatív kommentek voltak, amelyről Koholák is említést tett.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Farkas Alexandra (@alexa_vagyok) által megosztott bejegyzés, Nov 19., 2018, időpont: 12:40 (PST időzóna szerint)

Amit megtanultam az elmúlt időszakban az az, hogy a nehézségeken, problémákon, akadályokon hogyan tudsz megerősödve tovább lépni. Hálás vagyok ezért az univerzumnak, Balázsnak és Évinek. Olvastuk a rosszindulatú kommenteket. Nem tagadom, volt ami rosszul esett. Levontuk belőle a tanulságokat

– írta a bejegyzéshez Koholák, majd azt is hozzátette, hogy tudja, az életben vannak rossz időszakok, de amíg vannak olyan emberek, mint a férje, nincs mitől aggódnunk.

A celeb amúgy legutóbb a Mokka stúdiójában mesélt arról, hogy Éviről, akiről kiderült, hogy már előtte férje házában élt, mivel szeretett volna kilépni előző életéből, ami végül Koholák férjének segítségével össze is jött.

Mostanában vette fel a nevét. Azt tudni kell, hogy Évinek nem túl jó a kapcsolata az apukájával. Neki a Balázs olyan, mintha  a fogadott apukája lenne, és úgy is tekint rá. Mindig bekönnyezem, ha erről van szó, mert szerintem ez egy nagyon szép dolog

– mesélte a műsorban a Csak show és más semmi sztárja arról, hogy Évi miért vette fel férje vezetéknevét.

Kiemelt kép: Instagram/@alexa_vagyok

Ajánlott videó

Olvasói sztorik