Élet-Stílus

Koholák Alexandra törölte a férjével és a másik nővel közös fotóját

Az Éjjel-nappal Budapestben megismert Koholák Alexandra – most már Farkas Alexandra – nemrég beszélt arról, hogy hárman laknak egy háztartásban, ugyanis él velük egy másik nő, aki szintén központjuk egyik vezetője.

Koholák fotókat posztolt róluk Instagramjára, ugyanis elkísérték a TV2 Csak show és más semmi című műsor forgatására, amiben Koholák szerepel. A kép mellett Koholák kifejtette, mennyi mindent tanult az utóbbi időben, illetve arról is írt, olvasta a rosszindulatú kommenteket:

Amit megtanultam az elmúlt időszakban az az , hogy a nehézségek, fájdalmak, problémák, akadályok idején is menni kell előre addig , amíg bírsz és hála az UNIVERZUMNAK , Balázs és Évi és én nagyon bírunk. Azt hiszitek nem olvastuk el a rosszindulatú kommenteket?! Azt hiszitek , hogy nem esnek rosszul?! Nem gondolkodok rajta napokig?! Nincsenek álmatlan éjszakáim amikor a szeretteimet bántják?! Voltak, lehet lesznek is de itt van mellettem egy csodálatos ember és a KÖZPONTUNK minden tagja aki tudja milyen csodát hoztunk az életébe.

Update: Koholák Alexandra időközben a fotót törölte oldaláról.

Kiemelt kép: Instagram/Koholák Alexandra

Ajánlott videó

Olvasói sztorik