Élet-Stílus

Koholák Alexa elmondta, hogy a másik nő miért vette fel a férje nevét

A múlt heti Csak show és más semmi stúdiójában többeknek feltűnt, hogy Koholák Alexának a nézőtéren nemcsak a férje, de egy fiatal szőke nő is szurkol. Kiderült, hogy a hölgy együtt él velük, sőt a celebhez hasonlóan, ő is felvette a férfi nevét. Koholák, vagyis Farkas Alexa a Mokkában mesélt a különös kapcsolatról.

Ő már ott lakott, előttem. Neki nehéz családi helyzete volt, az előző életéből szeretett volna kilépni, és ki is lépett, amiben segített neki Balázs. De ő is mindenben ott volt Balázs mellett, amikor meghalt az előző felesége, és teljesen egyedül volt, de ilyen intenzíven egyik önkéntes sem végzi a munkáját, mint Évi

– mesélte a celeb, aki könnyek között azt is elmondta, hogy a velük élő önkéntes miért vette fel a férje nevét.

Mostanában vette fel a nevét. Azt tudni kell, hogy Évinek nem túl jó a kapcsolata az apukájával. Neki a Balázs olyan, mintha  a fogadott apukája lenne, és úgy is tekint rá. Mindig bekönnyezem, ha erről van szó, mert szerintem ez egy nagyon szép dolog, hogy valaki annyira tiszteli azt az embert, aki mellette van, olyan elhivatottan szereti apjaként azt az embert, aki tanította, hogy megkéri, hogy viselhesse a nevét.


Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik