Élet-Stílus

Egy 13 éves fiú egyszerre három Rubik kockát rakott ki, az egyiket a lábával

Az emberek többségének egyetlen egy darab Rubik kocka kirakásával is meg szokott gyűlni a bajuk, de a 13 éves kínai Que Jianyu számára ez már unalmasnak számít. A Hsziamen városában élő kiskamasz újabb és újabb kihívásokat keres. És újabb és újabb világrekordokat.

A Rubik kocka mestere a Guinness Világrekordok Napján, november nyolcadikán egy újabb rekordot állított be. Egyszerre három kockát rakott ki. Egyet-egyet a kezeivel, a harmadikat pedig közben a lábával. Mindez mindössze 1 percet és 36,39 másodpercet vett el az életéből.

Aztán, ha már ott volt, megdöntött egy másik rekordot, amikor 15,84 másodperc alatt rakott ki fejjel lefelé lógva egy Rubik kockát, 1.6 másodperccel verve az eddigi legjobb időt.

Que ötévesen kezdett el játszani a kockával, és már féltucatnyi világrekordot döntött meg. Az elsőt már hétévesen, amikor ő lett a valaha volt legfiatalabb ember, akinek sikerült bekötött szemmel kiraknia egy 3×3-as Rubik-kockát.

Leghíresebb kockakirakását tavaly decemberben, egy kínai tévéműsorban hajtotta végre, amikor úgy rakott ki három Rubik kockát, hogy közben zsonglőrködött velük.

12-year-old kid solves three Rubik's Cubes while juggling!

12-year-old kid solves three Rubik's Cubes while juggling!

Közzétette: Shanghaiist – 2018. április 9., hétfő

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik