Szórakozás

Survivor: 40 nap után újra találkozhattak családtagjaikkal a szigetlakók

Ahogy arról mi is beszámoltunk, a Survivor második évadának legutóbbi adásában lejátszották az utoló, végső párbajt a Holtak Szigetén, amelynek eredményeképp Gábornak, Verának és Robinak végleg véget ért a túlélőshow, Dávid pedig csatlakozhatott a Bayani törzs TOP3-as csapatának utolsó döntőihez.

Survivor: Jérémynek végleg véget ért a játék, Robi a Holtak Szigetére került
Pár nap és kiderül, hogy ki nyerte meg a túlélőshow-t.

Nem ez volt azonban az egyetlen fontos pillanat az epiződ során, a bent maradt szigetlakók ugyanis 40 nap után újra találkozhattak családtagjaikkal, ami talán az évad egyik legmeghatóbb pillanatát okozta. Fannit nővére, Szandrát öccse, Tamást pedig édesanyja látogatta meg, Dávidhoz viszont senki nem érkezett, mivel ő csak nem sokkal előtte csatlakozott a törzshöz.

Egy akkora élmény, hogy itt, ebben a játékban, de szerintem még az életben sem tud engem ekkora élmény érni, hiszen több mint negyven napig nem láttam, nem öleltem meg. És ezt az elmúlt 40 napot bepótolni, nem is lehet, nem is akarom, hanem tényleg azt akarom, hogy minden nap lássam

– mondta Tamás.

A Survivor második évada november 8-án, pénteken ér véget, melynek legvégén kiderül, hogy kinek sikerült megszereznie a győzelmet.

Kiemelt kép: RTL Klub/Survivor

Ajánlott videó

Olvasói sztorik