Élet-Stílus

Így játssza ki a fapados kézipoggyász-szabályzatát!

Lee Camino mindig is kedvelt a Ryanairrel repülni, semmi problémája nem volt vele, de elkeseredett, mikor a fapados légitársaság bevezette az új poggyászokra vonatkozó szabályzatát. Úgyhogy videóra is vette, ahogy kijátssza azt, ráadásul sikeresen!

A Ryanairnél november 1-től nem lehet felvinni ingyenesen olyan táskát a fedélzetre, ami nem fér be az ülés alá vagy 10 kilónál nehezebb. Az ezt meghaladó poggyász 8 euróba kerül.

Lee eldöntötte, ő nem fog fizetni, ezért kipróbált egy trükköt. Ami nem volt más, mint hogy boxerekből készített zsákokat a kabátja belsejébe varratott, és azokba pakolta a holmijait. Még egy műanyag zacskót is elhelyezett, hogy abba rakhassa a piperecuccait.

Íme a videó Lee belfasti útja előtti felkészülésről és az utazásáról:

How to beat the new Ryanair baggage charges

This is for you if you've ever been frustrated by Ryanair. This is how you get around the new baggage charges every time. It might even make you smile :D

Közzétette: Lee Cimino – 2018. november 4., vasárnap

A Daily Mail megkérdezte a Ryanairt is a férfi trükkjéről, ahonnan azt a választ kapták, hogy szerintük az új poggyászszabályzatuk sikeres és kedvelt, ezért senkinek sem kell úgy felszállni a gépükre, mint aki úgy néz ki, ahogy egy Michelin-baba vagy Joey a Jóbarátokból.

Kiemelt kép: Facebook

Ajánlott videó

Olvasói sztorik