Élet-Stílus

Schobert Norbi kiakadt a Csak show és más semmiben

Nemrég még azt láthattuk képernyőn, ahogy Schobert Norbi a Máltán forgatott, A legbátrabb párosban csinálta meg a műbalhét, amiért egy nem túl komfortos szobában kellett aludnia. Most, a Csak show és más semmi adásában hisztizett.

Schobert elégedetlenkedése ugyan a kamerák mögött zajlott, de több stábtag is beszámolt arról, hogy a celebnek nagyon nem tetszett, hogy a zsűri nem értékelte neki tetszően a Tatár Csillával közös zenés produkcióját. Badár Tamás és Tilla ugyanis “csak” 8 pontot adtak nekik.

Rengeteg munkánk volt ebben a produkcióban, ami után a zsűri nagyon lehúzott minket, főleg Csillát. Majdnem elsírta magát az értékelés után, ezt rossz volt látni. (…) Nem akartam én otthagyni a produkciót, annyit mondtam, hogy legszívesebben kiszállnék, de a következő partneremre való tekintettel ezt nem fogom megtenni

– kezdte a Blikknek Schobert Norbi.

Ezt a műsort azért vállaltam el, mert jó bulinak tartom. Ez nem egy tehetségkutató, hanem ismert emberek kőkeményen készülnek heteken át, hogy péntek esténként szórakoztassák a nézőket, ezért szerintem a belefektetett energiát méltatni kéne, nem pedig megalázni a másikat!

Kiemelt kép: TV2

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik